Prima ediție a „Zilelor Medicale Câmpulungene” – un succes!

Peste 300 de participanți și zeci de invitați s-au reunit la ,,Casa Baciu,, din Fundu Moldovei.

 

103 medici specialiști, 180 de asistente medicale, 25 de farmaciști, 30 de însoțitori, zeci de invitați: acesta este bilanțul ediției inaugurale a ,,Zilelor Medicale Campulungene” , o manifestare științifică care a avut lor pe 6-7 iunie, la Sala de Evenimente ,,Casa Baciu” , din Fundu Moldovei.

Pe parcursul celor doua zile a conferinței au avut loc mai multe manifestări științifice, în cadrul cărora au conferențiat numai puțin de 22 de speakeri, specialiști în Cardiologie, Medicină de Urgență, Urologie, Dermatovenerologie, Psihiatrie, Neuro-Chirungie, Neurologie, Medicină de Laborator și Alergologie.

Manifestarea a fost organizată de Asociația ECHO Campulung Moldovenesc sub coordonarea Colegiului Județean al Medicilor în asociere cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Campulung Moldovenesc. De asemenea manifestarea a fost organizată cu cooperarea Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Spitalului de Psihiatrie Campulung Moldovenesc și SC Dorna Medical care a asigurat o mare parte din logistică desfășurării evenimentului.

Manifestarea nu ar fi putut fii desfașurată fără sprijinul a numai puțin de 16 sponsori, companii Dermatocosmetice și Farmaceutice și a numeroși sponsori locali.

Succesul primei ediții ne determină să inițiem o a doua ediție a Zilelor Medicale Câmpulungene care va avea loc în cursul lunii iunie 2020.

 

Coordonator Conferință Medicală Zilele Medicale Câmpulungene

Dr. Gavril Mihali.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut