Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc este o unitate sanitara cu personalitate juridica aflata in subordinea Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc, situat intr-o zona muntoasa, la o distanta cca 78 km de Spitalul Judetean Suceava, care asigură asistenţa medicală completă, curativă, preventivă şi de recuperarea a populaţiei din zonă.

În cazuri de urgenţă, spitalul acordă asistenţa medico-chirurgicală tuturor persoanelor a căror stare necesită acest lucru.

Unitatea asigura servicii medicale la circa 54.400 de locuitori, din care circa 19.300 din municipiul Câmpulung Moldovenesc și circa 35.100   din comunele arondate .

Pacienții care se adresează acestui spital provin astfel, în cele mai multe cazuri, dintr-un mediu caracterizat prin nivel de trai destul de modest, marcat atât de condițiile economice precare cat și de clima rece si umeda, vârste înaintate – îmbătrânire, natalitate scăzută, migrația tinerilor și, în consecință, o adresabilitate destul de ridicata a populației pentru diferite servicii medicale, inclusiv spitalicești.

Din aceste motive, spitalul a încercat in timp să-și adapteze structura și serviciile la nevoile populației deservite.
Spitalul funcționează în sediul actual din anul 1982, când a preluat clădirile de la M.I..

Ne implicăm Personal
în abordarea cazului
fiecărui pacient

„Ne pasă” nu sunt doar cuvinte.

Informaţii despre secţiile spitalului
Sari la conținut