„Zilele Medicale Câmpulungene”, 6-7  iunie 2019

Dragi colegi, parteneri  și colaboratori, onorați invitați,

La început de Cireșar, gândurile noastre se îndreaptă către dumneavoastră cu cea mai mare consideraţie şi respect. Astfel că, suntem onoraţi să vă invităm la prima ediţie a conferinţei „Zilele Medicale Câmpulungene”, manifestare științifică care va avea loc în perioada 6-7  iunie 2019, în ținutul de poveste al Bucovinei.

Aşa cum bine ştiţi, schimbul de informaţii și colaborarea strânsă între profesioniști generează evoluție și inovație în aria noastră de activitate. Tocmai de aceea, suntem convinşi că va fi o adevărată provocare participarea dumneavoastră la eveniment.

Conferința „Zilele Medicale Câmpulungene” este organizată de Asociația „Echo România”, reprezentată  dr. Gavril Mihali, medic primar Dermato-Venerologie, sub patronajul Colegiului Medicilor din România, Filiala Suceava, în parteneriat cu Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, Dorna Medical, Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Suceava (OAMGMAMR) și Colegiul Farmaciștilor Suceava. În cadrul manifestării, vor conferenția lectori de prestigiu din Universitățile de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, Iași, și „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca. Tema aleasă va fi una de actualitate şi de mare importanţă pentru sănătatea publică în general.

Evenimentul va fi onorat de patronajul universităților menționate și se adresează medicilor, indiferent de specializare, farmaciștilor și asistenților medicali. Conferința medicală ”va fi creditată de către Colegiul Medicilor România cu credite EMC pentru toți participanții.

Vă așteptăm cu drag în Bucovina!

Cu respect, președintele Comitetului de Organizare a Conferinței „Zilele Medicale  Câmpulungene”,

Dr. Gavril Mihali

Contact: 0740073619/ g.mihali@yahoo.com

*Vom reveni cu informații suplimentare despre programul științific, perioada înscrierilor și taxa de participare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut